Overweegt u de aanschaf van een piano? Wij leggen u doormiddel van deze pagina uit, waarom kwaliteit bij een (gebruikte) piano belangrijk is.

Eerst een paar gedachten.
Er wordt wel gedacht, dat de kwaliteit van een piano niet belangrijk is. De redenering is dan: ik begin nog maar net te spelen of het is maar puur recreatief spelen. Met andere woorden: ‘als er maar een beetje aardig geluid uit komt’ is het voldoende. Maar een piano is na verloop van tijd écht versleten, ondanks dat er nog wel geluid uitkomt!

De Internet piano.
Op Internet/marktplaats worden veel piano’s te koop aangeboden. Bent u zich bewust van de risico’s? Want als pianospeler maar zeker ook als verkoper/internet aanbieder is het niet gemakkelijk om de technische conditie van een piano te beoordelen. Op het eerste oog kan een piano er goed uitzien. De verkoper zal meestal zeggen dat de piano goed onderhouden is, hetgeen betekent dat de piano – in het gunstigste geval – regelmatig is gestemd.

Kom daarom langs, beluister zelf en laat ons u overtuigen van de kwaliteits instrumenten die wij in huis hebben. Piano’s worden bij ons grondig gecontroleerd door erkend pianostemmer Jaap Heringa. Gebreken aan exterieur worden professioneel gereviseerd door klassiek meubelmaker en pijporgel restaurateur André Bolhuis. 

Onze piano’s

Lees meer betekent dat het instrument op dit moment niet in onze showroom aanwezig is. Toevoegen aan winkelwagen betekent dat u dit instrument via de webshop bij ons kan bestellen. Informeer hier naar onze leveringstermijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?