Wat is voor u belangrijk in het perfecte orgel? Het aantal klavieren, de omvang van het pedaal, het meubel en/of de kleur? Houdt u van een heldere klank of van een brede, ronde klank? Er is veel te vertellen als het gaat over techniek, opbouw van de stemmen, intonatiemogelijkheden en niet in het minst, de uitvoering. Maar het gaat er om dat u het instrument vindt dat bij u past!

Wij bieden u, naast zekerheid en kwaliteit, een ruime voorraad aan nieuwe en gebruikte instrumenten. Bent u op zoek naar een mooi gebruikt orgel? Zoek op ‘gebruikt’ daar vindt u qua techniek en meubelwerk het perfecte instrument. Dit instrument wordt u meestal met garantie aangeboden. Uw orgel inruilen? Wij zetten ons in om er samen een goede deal van te maken.De orgels van Content en Johannus orgels staan in onze showroom om bespeeld te worden. Tip: Neem uw eigen orgelboeken mee! Want de enige manier om de uitmuntende klank van onze orgels te ervaren, is door het zelf te bespelen.
Wij horen graag uw mening! Kom onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van deze spraakmakende ontwikkelingen.
U bent van harte welkom!

Onze nieuwe collectie

Lees meer betekent dat het instrument op dit moment niet in onze showroom aanwezig is. Toevoegen aan winkelwagen betekent dat u dit instrument via de webshop bij ons kan bestellen. Informeer hier naar onze leveringstermijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?