Beste klant,

Het is een bijzonder jaar, binnenkort bestaan wij 65 jaar. We willen dit graag samen met u vieren. Dit doen we op goede vrijdag, 29 maart. Het programma vind u hieronder.

We nodigen u hierbij graag uit voor een concert in de Nederlands Gereformeerde Kerk in Leens. Tijdens dit concert speelt organist Harm Hoeve in samenwerking met trompettist Sebastiaan Haverkate op verschillende instrumenten, oud en nieuw!

We sluiten dit mooie jubileum feest af met een toost op de komende jaren in onze eigen showroom in Leens.

Met vriendelijke groet,

Els Rozema

Jubileum programma 29 maart

10:00 t/m 14:00 presentatie nieuwe Opus 260,360

14:45 Concert inloop

15:00 Opening door burgemeester

16:00 Einde concert

16:20 Champagne toost bij Kuipersmuziekhuis

Locatie

Ochtend: Hoofdstraat 18b, showroom Kuipersmuziekhuis

Concert: Valge 16, Leens

Toost: hoofdstraat 18b, Leens

Ook op vrijdag 29 maart D.V. presenteren wij in onze vestiging de nieuwe Johannus Opus 260 en 360. Een bekende naam in de rij van de Johannus orgels.

Dat is ook zo ongeveer het enige wat blijft!

Het orgel wordt in een geheel nieuw eigentijds jasje gestoken. Ook dit orgel wordt voorzien van de geheel nieuwe Oranjecore+ technologie, een nieuw en krachtig audiosysteem en last but not least, live samples van prachtige kerkorgels staan garant voor een levensechte pijporgel klank.

Deze dag zijn er ook product specialisten van Johannus aanwezig. Zij kunnen alles vertellen over dit nieuwe instrument. De Opus is al jarenlang het gezicht van Johannus. De Opus blijft een prachtig orgel voor iedere organist. Dus eens een Opus, altijd een Opus

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?