Vorige week donderdag hebben we de Content Compact 224 opgehaald in Leens. 
Het was even afwachten of het wel paste onder de trap in de woonkamer, maar gelukkig past het daar prima. 50 jaar geleden heb ik mijn eerste kerkorgel zelf gebouwd, dat was een Dr. Böhm orgel, met 2 klavieren en een volledig pedaal.  En daarna stond in onze woonkamer een Content orgel en vervolgens een Johannes orgel. Dat laatste Johannes orgel moest ik helaas wegens ruimtegebrek weg doen, en kon onze piano blijven staan. Toch bleef het verlangen aanwezig om ook thuis op een orgel te kunnen spelen. 
Maar gelukkig zag ik dit kleine Compact orgel, dat volgens onze inschattingen wel onder de trap in de huiskamer geplaatst kon worden.

“Wij zijn zeer content met onze Content.”

De afgelopen week heb ik lekker op dit orgel gespeeld en de klank, het aantal stemmen en de vele mogelijkheden zijn prima. Dat er zoveel in zo’n klein orgel zit!
Wij zijn zeer content met onze Content.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?