Eind februari 2023 ontving ik van Kuipers Muziekhuis mijn Hauptwerk, de Content Cambiare 315. Een geweldig instrument. Je hebt het gevoel alsof je in de kerk zit te spelen. De belangrijkste samplesets op het orgel werken hier uiteraard ook aan mee. Ik heb de Laurenskerk Rotterdam en de Dom Utrecht laten installeren (andere samplesets, waaronder een aantal demo`s zitten er ook op). Alle muziek kan ik nu in de huiskamer ten gehore brengen. Wat een geluid! Het gaat mij niet zozeer om het totaal-volume wat het orgel kan produceren (dit is enorm), maar veel meer om de combinaties/registraties die je kunt samenstellen.

Ook de contacten met Kuipers Muziekhuis verliepen geweldig: zeer vriendelijk, deskundig, nemen alle moeite voor uitleg enz.

Als iemand van plan is om een orgel aan te schaffen, dan kan ik Kuipers Muziekhuis zeer aanbevelen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?