Na ongeveer 10 jaar op een Domus Viscount te hebben gespeeld (met veel plezier overigens) wilde ik graag de overstap maken naar Hauptwerk. De klank van Hauptwerk is geweldig en je kunt orgels over de hele wereld in je eigen huis bespelen. Muziekhuis Kuipers is een begrip in de orgelwereld. Ik ben daarom op een zaterdagochtend komen kijken, en heb van Els uitleg gekregen over de te nemen stappen. In samenwerking met Mixtuur orgelbouw heb ik mijn orgel samengesteld naar eigen wens, met drie klavieren, houten toetsen en voetpistons. Hierdoor kun je veel verschillende muziekstijlen op je orgel kwijt, en de klank is magnifiek! De communicatie met Els en Mixtuur verliep uitstekend, evenals de aflevering van het orgel bij mij thuis. Een investering voor de rest van je leven!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?